acasa artisti popularadespre artisti popularaintrebari frecvente artisti 
popularainscriere artisti popularablog artisti popularacontact artisti  populara

 

Bine ati venit pe artistipopulara.ro


Ai nevoie de un artist de muzica populara la petrecerea ta ?

 

Nimic mai simplu !!! - artistipopulara.ro -

 

Victorita Cica

 

Pret:  euro.

Tip de recital: live cu CD

Oras de plecare: Craiova

Judet: Olt

Numar persoane cazare: 2

Albume editate: - peste 4

Cele mai cunoscute melodii:

- Hai soacra la spovedit - Nea Ilie-i socru mare - Fir-ai lume pacatoasa - Cui ii place voia buna - Dorurile mele toate - Barbatul mi-e suparat
Verifica disponibilitate -->>

 

Victorita

 

Victorita Cica este o reprezentanta de seama a melosului popular oltenesc. Tanara, talentata, ambitioasa, cu un timbru vocal minunat, Victorita CICA si-a construit in timp, cu rabdare, propria personalitate artistica.
De-a lungul carierei sale, Victorita CICA a efectuat numeroase turnee in tara dar si in strainatate in Portugalia, Franta, Iugoslavia, Bulgaria, Ucraina, Turcia si Irak.
A cantat pe scene alaturi de interpreti renumiti ai muzicii populare romanesti: Vasilica Dinu, Vasile Ciobanu, Petrica Matu Stoian, Mihai Mihalache, Mioara Velicu - cu care a fost mult timp colega la Ansamblul Profesionist din Scornicesti, Tudorita Gorjanu, Ileana Ciuculete, Gheorghe Turda, Elena Padure, Dumitru Zamfira, Neta Soare si altii. O lunga perioada de timp, Victorita Cica a colaborat cu Ansamblul Maria Tanase din Craiova, dirijor Nicu Cretu si cu Ansamblul Profesionist Doina Gorjului din Targu Jiu, dirijat pe atunci de Marin Ghiocel.
“Cantecul este revelatia sufletului. La sarbatoare petreci, joci si canti, iar la suparare te face sa il asculti”. De aceea m-am gandit sa va aduc in dar aceste cantece dragilor mei admiratori, din toata inima. - Victorita CicaAlbume:

- Cui ii place voia buna
- Multa lume ma intreaba
- Mai neicuta frumos esti
- Puiul meu cu mandre multe 

 

3

 

Impresariere artisti muzica populara

Telefon concerte | artistipopulara.ro

 

 

 

.

 

 


Solisti muzica populara

artisti de muzica populara

 

Alte Servicii

artisti de muzica populara

 

Booking artisti pop

Booking dansatori / animatori

Sonorizari evenimente

 

Organizari evenimente


 

 

 

Copyright AdSpace Media © 2009 - artistipopulara.ro - agentie de impresariat artistic home   |   despre noi   |   inscriere artisti   |   contact   |   login