acasa artisti popularadespre artisti popularaintrebari frecvente artisti 
popularainscriere artisti popularablog artisti popularacontact artisti  populara

 

Bine ati venit pe artistipopulara.ro


Ai nevoie de un artist de muzica populara la petrecerea ta ?

 

Nimic mai simplu !!! - artistipopulara.ro -

 

Nina Predescu

 

Pret:  euro.

Tip de recital: live cu orchestra

Oras de plecare: Valcea sau Mehedinti

Judet:

Numar persoane cazare:

Albume editate: peste 4

Cele mai cunoscute melodii:

- Cāţi duşmani mai am şi eu, - La mulţi ani Neam Romānesc ! - Zi tu zău că nu-i aşa , - Vino māndro-n grădiniţa , - Am un foc la inimioară, - De-aş rămāne māndră floare , - Mă īntorc la mine īn sat , - Liliac de la Ponoare , - La cazanul lui Petrică, - Hai nană la Mehedinţi , - Nana , viaţa mea-i frumoasă, - Cānd īs pomii īnfloriţi , - Eu la nimeni nu-s dator.
Verifica disponibilitate -->>

 

Nina

 

Nina Predescu s-a nascut la poalele muntilor Mehedintiului, in micul orasel Baia de Arama, unde razbate mirosul de liliac de la Ponoare, liliac cantat cu mult drag in cantecele sale. Si-a petrecut copilaria in satul natal Negoiesti, iar adolescenta la Turnu Severin. La scurt timp dupa absolvirea liceului s-a casatorit, aducand pe lume doua fete frumoase, Aura si Alina. Preocupata de cresterea si educarea celor doua fete, cantatul si viata artistica au trecut pe locul doi.
Dupa ce s-a stabilit la Ramnicu Valcea, in 1996, iar fetele au mai crescut, si-a reluat activitatea artistica, editand primul album "Hai nana la Mehedinti". In cantecele sale, Nina Predescu canta frumusetea locurilor natale, dragostea si suferinta, diferite fapte satirice petrecute in viata de zi cu zi.
O perioada de sapte ani a locuit in Arad, activand la Casa de Cultura. De acest oras o leaga multe amintiri placute, aici a cunoscut multi oameni minunati care au sprijinit-o in activitatea sa artistica.
Prin repertoriul autentic si prin interpretarea de exceptie a cantecelor sale, Nina Predescu reuseste sa se faca cunoscuta atat in tara cat si in strainatate, albumele sale ajungand chiar si in indepartata Australie.
A colaborat cu aproape toate posturile de radio si tv. din tara, avand relatii de prietenie cu multi realizatori ai emisiunilor de folclor. A participat la numeroase turnee, atat in tara cat si in strainatate. Anul 2005 i-a adus un turneu in Italia, alaturi de Petrica Mitu Stoian, Vasile Ciobanu si de doamna cantecului romanesc, Maria Ciobanu.
Tot in 2005 a infiintat grupul folcloric "Carnegeii", alcatuit din copiii satului natal Negoiesti, pe care ii pregateste cu mult drag si daruire. Toate succesele sale au fost posibile cu sprijinul sotului sau si al fiicelor, pe care le considera "cea mai mare realizare" a sa.Albume:

- Nana, viata mea-i frumoasa
- La multi ani, neam romanesc
- Cand is pomii infloriti
- Cati dusmani mai am si eu (cu Irina Zoican)
- Mandra mea de peste munte (cu Vasile Ciobanu)
- Eu la nimeni nu-s dator 

 

3

 

Impresariere artisti muzica populara

Telefon concerte | artistipopulara.ro

 

 

 

.

 

 


Solisti muzica populara

artisti de muzica populara

 

Alte Servicii

artisti de muzica populara

 

Booking artisti pop

Booking dansatori / animatori

Sonorizari evenimente

 

Organizari evenimente


 

 

 

Copyright AdSpace Media © 2009 - artistipopulara.ro - agentie de impresariat artistic home   |   despre noi   |   inscriere artisti   |   contact   |   login